The Perfect Miss 4ever

by Telemundo

Join Us

Follow Us

Archivo del blog

NEW SITE!

Image and video hosting by TinyPic
14 may. 2013

Miss Vojvodine 2013 election for Miss Serbia 2014
Poštovani prijatelji, drage devojke,obaveštavam Vas da ću se ove godine naći u ulozi organizatora za Miss Vojvodine 2013. Miss Vojvodine je regionalni izbor za najlepšu devojku koji se organizuje pod zvaničnom licencom Miss Yu kompanije, jedinog zvaničnog vlasnika licenci za MissWorld i Miss Universe i organizatora izbora za Miss Srbije. Ovim putem želim da se zahvalim gradu Novom Sadu , obzirom da će se ovogodišnji izbor održati pod zvaničnim pokroviteljstvom grada Novog Sada i naravno Miss Yu kompaniji koja mi je ustupila licencu za ovogodišnji izbor za Miss Vojvodine,na ukazanom poverenju.

Manifestacija će se održati 31. avgusta 2013. godine na Trgu Svetozara Miletića, u Novom Sadu.

Press konferencija povodom ovogodišnjeg izbora za Miss Vojvodine biće održana u petak, 17.05.2013. u 12h u Gradskoj kuci u Novom Sadu. Konferenciji će prisustvovati gradonačelnik Novog Sada, g-din Miloš Vučević, predsednica Miss Yu kompanije Vesna Da Vinča i moja malenkost.

Veliko mi je zadovoljstvo i privilegija da se nakon dugogodišnjeg iskustva koje za sobom nosi titula "Miss" nadjem pred izazovom poput organizacije ovogodišnjeg izbora za Miss Vojvodine.
Trudiću se da opravdam Vašu podršku i poverenje. 

Dobrodošli!
S ljubavlju
Sanja Papić

Posetite i zvaničnu stranicu izbora za Miss Vojvodine 2013
www.facebook.com/MissVojvodine

0 comentarios: